René van Veggel

Eigenaar
APK keurmeester
Verkoopleider

René van Veggel

René is eigenaar van Autobedrijf van Veggel. Het bedrijf wordt samen met zijn vrouw Miranda gerund.

Snelheid zit hem in het bloed en René is BMW-fanaat in hart en nieren. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd te vinden in de sporthal van de plaatselijke handbalvereniging Hurry-Up.

Miranda van Veggel

Administratie
Verkoopleider

Miranda van Veggel

Miranda is de echtgenote van René en tevens ook zijn wandelende agenda. Samen hebben zij twee prachtige dochters waar ze beiden erg van genieten.
Als Miranda niet aan het werk is, shopt ze graag en zet ze zich in voor de handbalvereniging Hurry-Up en de school van haar dochters.

Daan Haaijer

Verkoop
Receptie
Aftersales

Daan Haaijer

Daan is een echte allemansvriend. Hij heeft twee grote liefdes: zijn vriendin en zijn Mini Cooper.
In zijn vrije tijd kun je hem vinden met zijn Mini op het circuit of bij een auto evenement. Voor een praatje staat hij altijd klaar!

Luch Hossteenge

1e Autotechnicus
APK keurmeester
Dieselspecialist

Luch Hossteenge

Luch is getrouwd met Janny. Samen hebben ze 2 dochters die het ouderlijk huis al hebben verlaten. Een schitterende Citroen DS3 staat bij hem op het pad, maar toch komt hij iedere dag door weer en wind op zijn fiets. Hij is de oudste binnen het bedrijf. Door zijn jarenlange werkervaring weet Luch overal raad mee!

Merlijn Tijhuis

1e Autotechnicus
APK keurmeester

Merlijn Tijhuis

Merlijn komt iedere ochtend in z’n dikke BMW 5 serie aan pruttelen. Door de week is hij een werkpaard en in de weekenden maakt hij tijd voor een feestje. Sleutelen is helemaal zijn ding, hij gaat geen uitdaging uit de weg en geen klus is hem te groot!

Kevin Korte

1e Autotechnicus
BMW specialist

Kevin Korte

Kevin is onze BMW-specialist. Hij heeft een relatie met Marina en ze wonen samen in ons buurland Duitsland. Voor braadworst en Duits bier kunnen wij hem ’s nachts wakker maken. Door zijn opleiding bij BMW kent hij de kneepjes van het vak en elke BMW is bij hem in vertrouwde handen!

Mark Pijper

1e Autotechnicus

Mark Pijper

Mark is 20 jaar geleden geboren met een lach op zijn gezicht. Deze harde werker pakt iedere klus enthousiast aan en niets is hem te gek. Geen dag gaat er voorbij zonder zijn grappen.
Van oude BMW’s kan hij geen genoeg krijgen, maar zijn vriendin gaat boven alles!

Damian

Autotechnicus
Stagiair

Damian

Damian versterkt ons twee dagen in de week.