Pechhulp

U kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion. Omdat het Bosch Car Service autobedrijf bij het onderhoud van uw auto garant staat voor de kwaliteit van het werk, blijft uw auto in topconditie. Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. Hierdoor is de kans klein dat u met pech komt te staan. Daarom betaalt u voor de Pechhulp van Bosch Car Service het scherpste tarief.

Voordelen

Pechhulp in Nederland, inclusief woonplaatsdekking, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Indien mogelijk ter plekke reparatie van uw auto, repatriëring van uw auto, inzittenden en bagage naar Nederland als reparatie niet mogelijk is. Vervangend vervoer staat desgewenst voor u klaar. Vergoeding van verblijfskosten is, indien nodig, inbegrepen.

Prijzen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende pakketten en prijzen. U kunt kiezen uit Pechhulp binnen Nederland, maar ook een uitbreiding met Pechhulp binnen Europa behoort tot de mogelijkheden.

Pechhulp in Nederland inclusief woonplaatsdekking Prijs
0 t/m 4 jaar € 35,-
5 t/m 9 jaar € 52,50
10 t/m 14 jaar € 70,-
15 jaar en ouder € 92,50
Opties
Europadekking € 22,50
Vervangend vervoer Europa 4 dagen € 0,-
Vervangend vervoer Europa 30 dagen € 12,50
Vervangend vervoer Europa gelijkwaardige auto € 12,50
Aanhanger en caravan € 15,-
Vervoer naar eigen bedrijf € 7,50

*Alle genoemde prijzen zijn jaarlijks en inclusief assurantiebelasting en btw.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact