Tuning Klazienaveen

Van Veggel Tuning is een initiatief van Autobedrijf Van Veggel in Klazienaveen. We beschikken over up-to-date software waarmee we elke auto optimaal kunnen tunen. Om ook de nieuwste modellen te voorzien van een perfecte afstemming, wordt de kennis van de autosoftware continu doorontwikkeld. Bij Van Veggel Tuning in Klazienaveen ben je dan ook verzekerd van optimale service en kwaliteit bij tuning!

Hoe werkt tuning bij ons in Klazienaveen?

Wanneer je kiest voor auto tuning bij Autobedrijf Van Veggel in Klazienaveen, lezen wij eerst je auto uit via een diagnoseaansluiting. Er wordt vervolgens meteen een proefrit gemaakt zodat we je auto kunnen controleren op fouten. Onze software-experts gebruiken hierna alle uitgelezen software om de parameters van je auto aan te passen. Aan de hand van een vermogensgrafiek wordt vervolgens zorgvuldig gekeken of en waar de software verder moet worden aangepast. Je auto en de software worden tot slot getest totdat het optimale resultaat is behaald en je auto zuinig en soepeler rijdt.

Voordelen van tuning bij ons autobedrijf

Wanneer je kiest voor auto tuning bij Van Veggel in Klazienaveen, ben je verzekerd van een hoop voordelen. Zo houden we niet alleen rekening met specifieke onderdelen en eigenschappen van je auto, maar nemen we ook je persoonlijke wensen en rijgedrag mee in het proces. Tuning is daarom voor iedere auto uniek. Welke voordelen kun je nog meer verwachten?

  • Doordat software zelf wordt aangepast en niet extern wordt gemanipuleerd, voorkom je bijverschijnselen die standaard powerboxen met zich mee kunnen brengen (sterke rookontwikkeling, hoog brandstofverbruik).
  • Dankzij onze werkwijze wordt er een ideale mix van vermogensstijging en koppelstijging gegarandeerd, waarbij lager brandstofverbruik merkbaar kan zijn.
  • Doordat de software is afgestemd op de eigenschappen van de auto en op je persoonlijke wensen en rijgedrag, haal je meer rendement uit de brandstof. Je brandstofbesparing kan oplopen tot meer dan vijf procent.
  • Tuning is mogelijk voor een groot aantal merken, zowel benzine- als dieselmotor.

Vraag een offerte aan

Van Veggel Tuning in Klazienaveen biedt zeer goede kwaliteit tuning waarbij veiligheid, duurzaamheid en zorg voor het milieu voorop staan. Heb je interesse in onze tuningsdiensten? Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op via 0591 564696. Ook als je interesse hebt om een kijkje te komen nemen bij onze topoccasions of benieuwd bent wat wij als BMW-specialist voor je kunnen betekenen, ben je van harte welkom om een afspraak te maken.